Контакти
За нас - Галерия Варна
Галерия Варна

Галерия Варна

За нас

Galeria Varna За нас

Кои сме ние и какво правим?

Галерия Варна е компания, чиито собственици вече от десетилетия градят безупречна репутация със своите успешно реализирани строително-инвестиционни проекти в гр. Варна. През годините е изграден екип от професионалисти, който с високо ниво на отговорност и организация успява да завърши всяка следваща сграда като се стреми към усъвършенстване. Доказателство за това са успешно изпълнените обектите „Галерия“ 1, 2 и 3. „Галерия“ 1 е напълно завършена и готова за нанасяне на собственици или наематели.

Всяка стъпка в изпълнението на проектите се изпълнява планирано и без компромис в качеството. За своите проекти избираме локации, осигуряващи на живущите комуникативност, достъп до търговски и културни обекти и близост до важни учреждения и учебни заведения.

Осигуряваме на своите клиенти всички необходими гаранции за качество и безопасност относно материалите и технологията на строителство.

Galeria Varna
Galeria Varna

Гордеем се със своите клиенти!

Дългогодишният ни опит ни погомна да се учим ежедневно и от успехите, и от грешките си. Днес се гордеем с положителните отзиви на клиентите. Взаимното доверие винаги ще остане наш основен приоритет!

Galeria Varna

Направете информиран избор и инвестирайте в спокойствие!

Работим съобразно стриктен график, за да гарантираме на клиентите спазването на сроковете по отношение на завършването на обектите. Осигуряваме на клиентите ежедневно административно обслужване от подготвени сътрудници. Предлагаме всички необходими допълнителни услуги, за да превърнете с удоволствие закупеното жилище в свой дом.

Galeria Varna

Галерия Варна – Жилищно и търговско строителство

ГАЛЕРИЯ ВАРНА е специализирана в жилищното и търговско строителство в гр. Варна. Компанията разполага с екип от сътрудници, който компетентно консултира относно завършените, актуалните и предстоящите проекти на компанията. Научи повече за Галерия Варна

НАШАТА МИСИЯ

Мисията ни е да създаваме иновативни, устойчиви и висококачествени жилищни и търговски пространства, които обогатяват общностите и подобряват качеството на живот. Ние Стремим се да използваме най-съвременните технологии и строителни практики, за да гарантираме дълготрайност, енергийна ефективност и минимално въздействие върху околната среда. Сигурността на работниците и строгото спазване на строителните норми и стандарти са наш основен приоритет.

Дейността ни се отличава с прозрачност, лоялност и спазване на всеки поет ангажимент при изпълнение на всяка стъпка при реализацията на проектите. Стремим се към дългосрочни сътрудничества с всички клиенти и партньори, които градим, полагайки ежедневни усилия за усъвършенстване.

2023
2023

Галерия 3

Този обект напълно отговаря на постоянните промени на пазара и в регулаторната среда и осигурява на клиентите рентабилна и устойчива инвестиция. Разполага с всички типове апартаменти, като разпределенията са проектирани функционално и с възможност за максимално оползотворяване на наличната жилищна площ.

Сграда Галерия 3
2020
2020

Галерия 2

Жилищна сграда, отличаваща се с високо качество на изпълнение, естетика на архитектурата и оптимален комфорт на обитателите. Проектът се изпълнява в пълен синхрон с поставените предварителни цели и поетите ангажименти по отношение на срокове и качество. Състои се от различни по тип апартаменти, както и търговски помещения, магазини и паркоместа.

Сграда Галерия 2
2019
2019

Галерия 1

В отговор на предпочитанията и търсенето на клиентите, „Галерия“1 съчетава практичност, качество и функционалност. Разполага с всички типове апартаменти, търговски площи, магазини и паркоместа. Фасадата и общите части се отличават с естетичен вид и устойчивост, а разпределенията на жилищата са функционални и осигуряват максимален комфорт на живот.

Сграда Галерия 1
+359 899 004 363 galeriavarna@gmail.com гр. Варна, бул. "Република" 131, ет. 3, оф. 20
Търсене на имот:
43 имота в
продажба